Forsvars Sektoren

FlowPoint har et dybt kendskab til denne sektor og har skabt specifikke løsninger på flere områder til
anvendelse i forsvarsregi, hovedsageligt for søværnet. Funktionsbehovet imødekommes med høj sikkerhed
uden ændringer af eksisterende procedure.

Hovedsageligt tiltænkt anvendelse i den maritime sektor. Dette system løser nogle meget essentiel og kritiske problemstillinger. At kunne bevæge sig sikkert rundt på et skib i brand eller med lækage mv.

Der findes flere situationer hvor et behov for at kunne komme sikkert frem til et udstyr eller et specifikt lokale ombord er yderst nødvendigt, her giver SafeRoute mulighed for at afdække samtlige fare der kan påvirket besætningen med behovet, således kan en sikker rute, foreslået af systemet, give tryghed for at alle når sikker frem og undgår områder af skibet der udgør en trussel for person sikkerhed.

Hold styr på besætningen og få et klart overblik over samtlige farer, med FlowPoints SafeRoute system tilsikres de bedste forudsætninger for at alle når sikkert frem. 

For alle tidligere søværnsfolk er udtrykket landlovstavle meget kendt, og anvendes forsat den dag i dag. Denne løsning er ikke kun beregnet til søfolk men alle virksomheder der skal holde styr på deres personale ankomst og afgang på kontoret eller virksomhedens lokaler.

Med et enkelt klik på en berøringsskærm eller scanning af sit nøglekort, melder man sin ankomst og det samme når man forlader stedet. Det giver et klart digital overblik og en automatisk opsummering af alt fra timeantal til manglende personel. Det åbner tilmed en lang række specifikke implementeringsmuligheder for hver enkelt virksomhed.

Hjælp ansatte og din virksomhed med tidsstyring og planlægning gennem FlowPoints Elektronisk landlovstavle.

Hovedsageligt tiltænkt anvendelse i den maritime sektor. Dette system kan via eksisterende oplysninger og personer hurtig afdække samtlige elektroniske skader på et skib, ved katastrofer som grundstød, kollation eller andre former for skader.

Systemet består af lokalt centraliseret IT-system der automatisk indsamler tilgængelige informationer og viser et klart overblik over nedbrud på udstyr, på en skibstegning med nemt foreståligt farve matrix. Det kan anvendes som et tidligt advarselssystem på nedbrud og delvis beskadiget udstyr så som sensor mv.

Løsningen kan også anvendes til udvalgte installationer og bygninger. Skab et klart og hurtigt overblik over samtlige system defekter på et skib med FlowPoints BiRD system.

Øger passagerer sikkerheden betydeligt når skaden er sket. FlowPoint bringer med DES nyeste teknologier til færger og større skibe nemt og uden nogen ombygning eller klasseændringer.

Et offline centralt advarselssystem, der dynamisk viser vej til anvendelige redningsmidler alt efter forholdene. I tilfælde flere situationer som brand, kollision, lækager, sværere krængning og andre skader kan enhver passager øge muligheden betydeligt for at blive reddet i tide.

Vores løsning er et integreret anlæg der på baggrund af IPMS-output som trykalarmer, brandalarmer og gyro data i sammenspil med vores anonym live diktering af alt personbevægelser ombord, lever et solidt og klart overblik af alle skader samt personer berørt af situationen på hele skibet.

Vores exit skilte ændrer sig efter forholdene og tilsikre at passagerer og besætningen kan komme korrekt i sikkerhed og undgå skader eller at strande ombord.

Systemet kortlægger ligeledes personer i farer og formidler placering og antal af personer der har behov for at blive reddet, både ved brand og vandindtrængen kan det betyde et spørgsmål om liv og død.  

FlowPoint Aps
CVR: 41726172

Kontakt

Lær mere om os

Vi afvikler årligt flere kurser

© COPYRIGHT 2023 - FLOWPOINT APS - ALL RIGHTS RESERVED