Maritime Sektor

FlowPoint tilbyder en betydelig forbedring i denne sektor, især når det kommer til personsikkerhed og
optimering af procedure.

Denne løsning giver det maritime erhvervsmiljøer mulighed for præcist at spore og tælle
personer uden at krænke deres privatliv. Det løser udfordringen med at optimere drift
og ressource allokering i områder med høj transport eller kundedynamik. Relevant for shipping, kajanlæg og værfter mv. Fås også til: - Erhverv - Offentligt - Privat - Skibsfart

Læs mere her: https://flowpoint.dk/privacycount.html

Løsningen DES øger passagersikkerheden betydeligt når skaden er sket. FlowPoint bringer med DES nemt og uden nogen ombygning eller klasseændringer, nyeste teknologier til færger og større skibe.

DES er et offline centralt advarselssystem, der dynamisk viser vej til anvendelige redningsmidler alt efter forholdene. I tilfælde af flere situationer som brand, kollision, lækager, sværere krængninger og andre skader kan enhver passager øge muligheden betydeligt for at blive reddet i tide.

Vores løsning er et integreret anlæg der på baggrund af IPMS-output som trykalarmer, brandalarmer og gyro data i sammenspil med vores anonym live diktering af alt personbevægelser ombord, leverer et solidt og klart overblik af alle skader samt personer berørt af situationen på hele skibet.

DES exit skilte ændrer sig efter forholdene og tilsikre at passagerer og besætningen kan komme korrekt i sikkerhed og undgå skader eller at strande ombord.

Systemet kortlægger ligeledes personer i farer og formidler placering og antal af personer der har behov for at blive reddet, både ved brand og vandindtrængen kan det betyde et spørgsmål om liv og død.

Læs mere her: https://flowpoint.dk/des.html

For alle tidligere søværnsfolk er udtrykket landlovstavle meget kendt, og anvendes forsat den dag i dag. Denne løsning er ikke kun beregnet til søfolk men alle virksomheder der skal holde styr på deres personale ankomst og afgang på kontoret eller virksomhedens lokaler.

Med et enkelt klik på en berøringsskærm eller scanning af sit nøglekort, melder man sin ankomst og det samme når man forlader stedet. Det giver et klart digital overblik og en automatisk opsummering af alt fra timeantal til manglende personel. Det åbner tilmed en lang række specifikke implementeringsmuligheder for hver enkelt virksomhed.
Hjælp ansatte og din virksomhed med tidsstyring og planlægning gennem FlowPoints Elektronisk landlovstavle.

Find blinde passagerer, potentielle eksplosiver og andet der liggere udover normen på mindre en 10 sekunder. FlowPoint løser store udfordringer med TS-systemet gennem UVS implementering.

Ved grænseovergange, dry port, truckterminaler, sikre havne mv. skal lastbiler hurtig kunne komme vider så kødannelser og forsinkelser ikke opstår. Denne udfordring løser FlowPoint med vores TS-system, som med baggrund i millioner billeder af lastbilundervogne kan genkende hvis noget er påsat eller ikke høre til normalt.

TS-systemet informerer og alemere hvor samt størrelsen af objektet til operatør, således lastbilen manuelt kan afsøges og objektet hurtig kan findes. Øge sikkerheden samt hastigheden for inspektioner med FlowPoints TS-system.

Byggepladser, værfter, lagerbygninger og mange andre steder kan være farlige områder at bevæge sig i uden tilstrækkelig sikkerhed for personer. Det har FlowPoint udviklet en nem implementeringsløsning til, som ikke kræver afspærringer eller hegn for at kunne advare imod pludselige opstået faresituationer.

Eks. Vis en gaffeltruck der har blokeret eller begrænset udsyn kan udsætte personer for fare hvis de står i truckens køreretning, her vil systemet kunne diktere situation og advare med lyd og lys.

Systemet WarnMe er dynamisk og består af en mobil enhed der kan deployeres udendørs selv i et støvfyldt og kolde miljøer. Perfekt til midlertidige projekter hvor komplette afspærringer ikke er muligt.

Øge personsikkerheden hurtigt med FlowPoints WarnMe system.

FlowPoint Aps
CVR: 41726172

Kontakt

Lær mere om os

Vi afvikler årligt flere kurser

© COPYRIGHT 2023 - FLOWPOINT APS - ALL RIGHTS RESERVED