Tekniske Løsninger og Applikation

FlowPoint er fremtidstænkende og har skabt løsninger der gør en forskel. Innovation med baggrund i et
eksisterende behov er FlowPoints genneralle fremgang.

Undgå unødvendige høreskader og skab et beder arbejdsmiljø. Alle arbejdspladser skal overholde grænseværdien for daglig støjbelastning på 85 dB(A).

I dagligdagen udsættes vi for en del larm, ofte høje lydniveau hvor høreværn normalt er påbudt. Dette forgår ikke alene på arbejdspladsen men også i børnehjem, hvor især børn har svært ved at gennemskue deres egen lydniveau, selv når forældre gør opmærksom på det.

FlowPoint har skabt en simple løsning med vores visuel støj indikator NoiseView. Via et høj kvalitet elektronisk kredsløb i en lille formfaktor, vil bruger tydeligt kunne se hvor meget støj (dB) der er i rummet hvor enheden er placeret. For børnefamilier kan den indbygget lydklipoptager funktion anvendes til at afspille få sekunder vokal, når et højt lydniveau opstår, således kan det være en forælders stemme der beder børnene om at dæmpe sig.

Efter mange test, er det tydeligt at især børn faktisk forstår at de larmer hvis de visuelt kan se det. Lad denne enhed hjælpe dig med mere ro i dagligdagen.  

Fjern alle mellemled og find og modtag de materialer du står og mangler direkte på byggepladsen.

FlowPoints grossist løsning giver mulighed for at søger lagerstatus på flere grossister på samme tid, gennem individuelle API´er. Via en simple klient app vil en bruger kunne sortere søgningen eks. Vis efter pris, lagebeholdning eller leveringshastighed. Ved køb afregnes salget øjeblikkeligt og mester eller projekt ansvarlig kan holde styr på merudgifter til hvert projekt via det inkluderet styringsplatform. De materialer eller værktøjer der indkøbes, vil blive leveret direkte til indkøbers GPS-location, med en beskrivelse på afleveringssted.

Gør det nemt at håndtere og anskaf ekstra materialer når du mangler dem med FlowPoints Grossist lagersøgnings applikation. 

Børn og teenager der privat eller via skole får udleveret elektroniske enheder som telefoner eller tabels, har ofte en tendens til at fylde dem med spil og underholdning. Det sker ofte uden forældrenes kendskab eller forståelse af det indhold deres børn kigger på, og som kan have negativ indflydelse eller påvirke børnene i en bestem retning.

Børn kan ikke altid selv tage de korrekte beslutninger, og kræver derfor en form for forældre kontrol, hvilket er hvad FlowPoint har udviklet med Sikkert Internet. Det er et system der giver forældrene mulighed for at vælge fra og til, ligegyldig hvilket enhed børnene anvender.

Systemet kan blokere apps, hjemmesider mv. og tillader derved forældre selv at kunne sikre deres børn ikke begiver sig ud i noget forældrene ikke ønsker deres børn skal have adgang til. Sikkert Internet består af en applikation der installeres på hvert barns enheder og forbindes til en online konti som kun forældrene har adgang til. – Via Sikkert Internets online platform kan forældre vælge i hvilken grad indhold skal blokeres, hårdt, medium, blødt eller lave egen ekskluderinger samt inkluderinger. FlowPoint holder alle lister opdateret således forælderen ikke selv at have kendskab til hvad der trender for børn.

Eksempel hvor forælderen ved præcist hvad der skal blokeres. Du ønsker ikke at dit barn skal have adgang til appen TikTok. Forælderen vil her besøge Sikkert Internets online platform (hjemmesiden), log ind og vælge den enhed hvor TikTok skal blokeres på, gemme og forlade siden igen. Hvis der er forsøg på at anvende de fravalgt apps vil klienten rapportere hændelsen til forælderens konti.

Systemet kan også anvendes til skoler og institutioner hvor det er dem der agere forældre for de pågældende børns enheder.

Skab en sikker online tilværelse for dine børn med FlowPoints Sikkert Internet system. 

FlowPoint Aps
CVR: 41726172

Kontakt

Lær mere om os

Vi afvikler årligt flere kurser

© COPYRIGHT 2023 - FLOWPOINT APS - ALL RIGHTS RESERVED